Sinds lange tijd, richt ik mij als Fysio/manueel therapeut specifiek op het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Mijn brede opleiding en werkervaring in de nek-schoudergebied, en passie voor dit specifieke lichaamsgebied, zorgt voor veel ervaring in het diagnosticeren en revalideren van mensen met schouderklachten. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in de verschillende (specialistische) ziekenhuizen, mede hierdoor zijn er korte lijnen met de schouderorthopeden in de regio. Sinds enkele jaren ben ik aangesloten bij Schoudernetwerk SNZON http://www.snzon.nl en http://www.schoudernetwerk.nl

Mijn werkwijze bij schouderklachten:

Om je goed te kunnen behandelen doorloop ik een stappenplan. Het doel van deze stappen is om je snel van je schouderklachten af te helpen maar ook om je klachtenvrij te houden. Heb je tijdens het traject vragen of zijn er dingen onduidelijk? Laat het mij dan weten.

1. Inventarisatie

In deze fase inventariseer ik jou hulpvraag en brengen we het probleem verder in kaart. Hoe hebben deze problemen invloed op je dagelijks kwaliteit van leven? Wat zijn je verwachtingen en doelen? Ik vul deze gegevens aan met een onderzoek op de behandelbank, in de oefenzaal, of ik raadpleeg de schouderorthopeed waar u bekend bent.

2. Plan en uitvoering

Ik stel samen met u een behandelplan op en gaan aan de slag. Ik kan verschillende diensten inzetten om je doelen te bereiken. We spreken een evaluatiemoment af zodat we niet overbodig behandelen. Merk ik dat we de doelen niet tijdig bereiken dan evalueer ik eerder. Mogelijk dat we in deze fase, na overleg met jou, de hulp van andere disciplines inroepen om uw behandeldoel te kunnen bereiken

3. Evaluatie 

Na de uitvoering van het behandelplan evalueer ik of je al je doelen hebt bereikt en of je verwachtingen zijn uitgekomen. Mogelijk dat ik nogmaals een onderzoek uitvoer of je vragen een (online) lijst in te vullen. Om onze dienstverlening te verbeteren hoor ik graag wat je van het traject vond.