Aanvullende verzekering

Reguliere behandelingen fysio- en manuele therapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ik heb contracten met de meeste zorgverzekeraars. Kijk wel goed in je polisvoorwaarden hoeveel behandelingen je vergoed krijgt om onduidelijkheden te voorkomen. Ben je al ergens anders onder behandeling geweest? Meld dit bij de intake zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Basis verzekering bij chronische aandoening

Bij een chronische aandoening wordt na verwijzing van arts of specialist de zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Een voorwaarde is wel dat de eerste 20 behandeling zelf zijn betaald of vergoed zijn vanuit de aanvullende verzekering. Let op! Het eigen risico wordt wel aangesproken. Voor de volledige lijst met chronische aandoeningen kijk je hier.

Particuliere nota

Mocht je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben dan hanteren wij de onderstaande tarieven. Mijn particuliere nota’s worden aan het einde van de maand verstuurd, deze nota’s worden op het eind van de maand verstuurd en ontvang je in de inbox van je mail. Daarnaast is er de mogelijkheid over direct via pin te betalen, ook deze nota krijgt u na betaling binnen op uw email. Mocht de rekening niet zijn aangekomen? Dan wordt de rekening alsnog via de post verstuurd, en heb je een nieuw betaaltermijn van 30 dagen.

Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting fysio- manuele therapie

Een intake of normaal consult duurt ongeveer 20-25 minuten. Soms kan het zijn dat we voor de intake meer tijd inplannen (40-50 minuten). Ik plan naast de intake direct de eerste behandeling zodat ik meer tijd hebben om je op weg te helpen. Er worden dan 2 behandelingen van de aanvullende verzekering afgeschreven.

Klik hier voor de betalingsvoorwaarden

BehandelingPrijs
Fysiotherapie zitting€43,00
Fysiotherapie (aan huis)€50,00
Manuele therapie€59,00
Manuele therapie (aan huis)€65,00
Diagnostisch consult fysiotherapie€58,00
Screening en intake/onderzoek na screening€55,00
Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting fysiotherapie (40-50 minuten)€90,00
Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting manuele therapie (40-50 minuten)€100,00
Intake na verwijzing€55,00
Tijdrovende rapporten€99,75
Niet nagekomen afspraak€35,00
E-health consult€40,00