Een kennismaking met mij, Marjel Platenburg

Na een aantal jaren als fysio-manueel therapeut te hebben gewerkt in de diverse praktijken, begon het bij mij toch te kriebelen, en heb ik de stoute schoenen aangetrokken om in “mijn” Rosmalen een fysiotherapiepraktijk op te starten. Fysiomission, dat is iets waar ik van droomde, mijn eigen missie en visie in de praktijk brengen.

Het onderzoeken en behandelen van schouderklachten, is inmiddels een passie geworden. Mensen die al jaren worstelen met terugkerende complexe schouderklachten, sportgerelateerde schouderklachten of maar niet willen herstellen na een schouderoperatie, kunnen bij mij terecht. Een juiste diagnostiek gekoppeld aan een persoonlijk behandeltraject met evt inschakelen van andere disciplines is prioriteit binnen de schouderzorg. Naast mijn werkzaamheden in de 1ste lijns fysiotherapiepraktijk, ben ik ook werkzaam op de schouderpoli JBZ en ben ik actief bij Viasana in Mill waar ik intensief samenwerk met de orthopeden. Door te werken binnen deze settingen, heb ik veel ervaringen opgedaan omtrent het diagnostisch proces, orthopedische behandelprotocollen en de indicatiestellingen omtrent evt chirurgisch ingrijpen.

Mijn werk als manueel therapeut is een mooi aanvulling binnen de fysiotherapie. Nek/rug en andere gewrichtsklachten, kunnen door mij als manueeltherapeut goed worden behandeld. Ook daarbij geldt dat de juiste diagnostiek aan de basis staat voor een zo’n optimaal verlopend herstelproces. Maar ik kan dat niet alleen, ik verwacht van mijn patiënten dat we samen het behandeltraject aangaan, actief ermee aan de slag gaan, en ja, dat houdt ook in oefeningen doen, werkplek aanpassingen, of evt Lifestyle veranderingen.

Liefs Marjel Platenburg

BIG nummer:49062247104