Vanaf November bij FysioMission: Dietiste Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol.

Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol helpt bij al uw vragen over voeding én leefstijl, van jong tot oud.Met een positieve, persoonlijke en laagdrempelige benadering gaan we samen aan de slag met uw voedingsvragen. Denk aan het optimaliseren van uw gezondheid zoals bij diabetes mellitus, een te hoge bloeddruk, of een te hoog cholesterol. Denk ook aan een fysieke verandering zoals gewichtsafname, gewichtstoename, of juist het opbouwen van spiermassa. Wanneer u streeft naar meer fitheid, energie en meer zelfvertrouwen wil én kan ik u helpen.

Met een positieve, persoonlijke en laagdrempelige benadering gaan we samen aan de slag met uw voedingsvragen. Denk aan het optimaliseren van uw gezondheid zoals bij diabetes mellitus, een te hoge bloeddruk, of een te hoog cholesterol. Denk ook aan een fysieke verandering zoals gewichtsafname, gewichtstoename, of juist het opbouwen van spiermassa. Wanneer u streeft naar meer fitheid, energie en meer zelfvertrouwen wil én kan ik u helpen.

Ongeacht uw voedingsvraag, wil ik u voorzien van een voedingsadvies dat realistisch, leefbaar en haalbaar is. Ik ga niet uit van een strikt en streng dieet, maar van aanpassingen in de leefstijl én mindset. Door kleine, haalbare aanpassingen kunt u een gezondere leefstijl gemakkelijker en langer volhouden en daardoor uw doelen bereiken.Kortom, als u vragen heeft rondom voeding én leefstijl, dan ben ik de coach voor u!

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak bij Annelie kunt u terecht op haar website: http://www.uniekensmaakvol.nl

NIEUW!!  Per 11-9 INLOOPSPREEKUUR.

Heb je een korte vraag, in het weekend een blessure opgelopen of wil je samen kijken of ik je verder kan helpen met jouw klachten? Dan bied ik een gratis inloopspreekuur aan. Binnen een minuut of 10 kan ik inschatten of je met een goed advies bent geholpen of dat het zinvol is om een vervolgafspraak te plannen.

Wanneer: Iedere maandag tussen 19-20 uur

Waar: Fysiomission, Spoorstraat 1, Rosmalen

Wil jij graag langskomen? Stuur dan even een mailtje naar info@fysiomission.nl of stuur mij een Appje (06-45653908)